Erinox

O nas

Ustanovitev podjetja ERINOX d.o.o. sega v december leta 1997, ko smo si uredili svoje lastne prostore v Tišini v Prekmurju. Na slabih 100 m2 je zraven pisarniških prostorov nastal še varilni center za spajanje listov za tračne žagalne stroje.Podjetje je z zagnanim delom in pomladitvijo kadrov razširilo dejavnost tako daleč, da so obstoječi prostori postali pretesni za vse potrebe in želje kupcev, ki jih je bilo vedno več tako v Sloveniji, kakor tudi v sosednjih državah bivše Jugoslavije.

Konec leta 2004 se je ponudila priložnost za nakup novih poslovnih prostorov v Radencih. Bivša Mercatorjeva trgovina "Maja" je postala novi dom podjetja ERINOX. Na svojih 500 m2 površine je podjetje uredilo pisarniške prostore, varilni center, priročno skladišče in pomembno novost - maloprodajno trgovino, specializirano za profesionalna ročna orodja. Glavni program podjetja še vedno predstavlja generalno zastopanje ameriške multinacionalke LENOX, katera s svojimi listi za tračne žagalne stroje za razrez kovin, nekovin in lesa v svetu slovi kot vodilna proizvajalka. Trakove direktno uvažamo iz ZDA v metrih, katere kasneje zavarimo na željeno mero in jih v 24 do najkasneje 48 urah od naročila plasiramo do naših kupcev. Podjetje ima danes na zalogi preko 90 vrst različnih vrst trakov. Smo edino podjetje v Sloveniji, kakor tudi v JV delu Evrope, ki zavarimo Bi-metalne trakove za razrez kovin širine 67 in 80 mm. Zraven tega kupce oskrbujemo tudi s profesionalnim ročnim orodjem proizvajalcev LENOX, IRWIN in ERKO.

Nenazadnje je tukaj še varjenje in prodaja listov za tračne žagalne stroje za razrez mesa in kosti Švedskega proizvajalca MunkforsSagar in ameriškega proizvajalca EDGE Manufactoring.

V nekaj letih je podjetje uspelo razširiti svoj program, in sicer danes zraven vsega omenjenega  nudi še kompletni program orodja priznanega japonskega proizvajalca MAKITA, kakor tudi pooblaščemi servis zanj. Za vrtanje in valjanje navojev v tankostenske cevi nudimo izdelke priznanega belgijskega podjetja FORMDRILL. Kdor pa še vedno ne najde kaj zase, pa je tukaj ponudba orodja avstrijskega veletrgovskega podjetja SPIRAL, kjer pa ne manjka nobenega orodja , pa naj si boste še tako zahtevni kupci!

 

Seveda pa je v maloprodajni trgovini na razpolago še razno orodje: diamantne rezalke za beton in asfalt različnih dimenzij, krožne žage za razrez lesa in kovin inp. Poleg tehničnega svetovanja zagotavljamo tudi ugodne plačilne pogoje.

Za vse utrujene in žejne obiskovalce pa poskrbi bar "Erinox", ki prav tako spada v poslovni sistem ERINOX.

Za vse smo na razpolago med 7.00 in 16.00 uro vsak delovnik, sobote od 7.00 do 13.00, nedelje in prazniki zaprto.

Radenci, 12.12.2020!