Način in strošek dostave ter obdelava naročila

Dostava naročenih izdelkov je v delovnem tednu od ponedeljka do petka. Naročila, oddana na delovni dan do 11. ure dopoldne bodo (če so izdelki na zalogi) odpremljena še isti dan in dobavljena predvidoma naslednji delovni dan. Naročila, oddana na delovni dan po 11. uri dopoldne ali na soboto, nedeljo ali praznik, bodo odpremljena naslednji delovni dan.

Izbirate lahko med dostavo s Pošto Slovenije ali osebnim prevzemom v naši poslovalnici v Radencih.

Cena standardne dostave malega paketa je 4,00 € z DDV, v primeru vrednosti košarice nad 99,00 Eur z DDV je poštnina zastonj!

V primeru izbire dostave preko Pošte Slovenije se ob odpremi naročila stranki pošlje obvestilo o odpremi na email naslov, ki je bil oddan ob naročilu.  Pošta Slovenije večino paketov dostavi že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. V primeru izbire načina plačila z nakazilom na račun podjetja Erinox d.o.o. (po ponudbi/predračunu) se lahko dostava zamakne, saj gre naročilo naprej v proces obdelave po prejemu plačila po ponudbi/predračunu.

V primeru plačila po povzetju, vam Pošta Slovenije zaračuna dodaten strošek po svojem ceniku (1,45 € z DDV).

Erinox si pridržuje pravico, da zaradi različnih rokov dobave artiklov v naročilu naročilo razdeli v več pošiljk. Naročene artikle vam v tem primeru dostavimo posamično v več pošiljkah.

Pri delni dostavi vam bomo naročilo razdelili na več pošiljk. Artikle, ki so na zalogi, bomo poslali takoj, ostale pa, ko bodo na voljo. V kolikor se odločite za delno dostavo vam bomo strošek dostave zaračunali za vsako pošiljko posebej.

Pošiljko lahko prevzamete osebno ali pa jo v vašem imenu prevzame pooblaščenec, zakoniti zastopnik ali skrbnik.

Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, vam bo Pošta Slovenije poslala sporočilo z navodili, kje lahko paket prevzamete oz. koga lahko kontaktirate, da vam paket ponovno dostavijo.

Račun za vaše naročilo boste prejeli v paketu z dostavljenim blagom.

Osebni prevzem v trgovini

Artikle lahko prevzamete tudi osebno v naši trgovini Erinox, Titova cesta 6, 9252 Radenci.

Follow us on Facebook