Filter po
Kategorije
Cena
Premer
Proizvajalec
Filter
Makita
Makita orodje za vrt, hobi, obrt | Servis Makita | Erinox

Makita


Orodje Makita - akumulatorsko orodje Makita, električno orodje Makita in ves pribor Makita za vsakogar. Nudimo tudi servis - podjetje Erinox je pooblaščeni serviser orodja Makita!*

Potrebujete kvalitetno orodje? Makita je pravi odgovor za vas. Japonski proizvajalec Makita si je s kvaliteto, inovativnim dizajnom in uravnoteženim razmerjem med kakovostjo in ceno ustvaril zaupanje in priznanje med profesionalci, obrtniki in domačimi uporabniki. Poleg preizkušenih orodij na baterije in elektriko ponudba Makita obsega tudi nepremične stroje za obdelavo lesa in pnevmatsko orodje.

Prelistajte aktualne kataloge orodja Makita:

Akcijski katalog Makita vrtnega orodja z GRATIS darilom!

Makita katalog MAG 1 2023

Katalog vsega orodja Makita

*Ker Makita ukinja bencinski program, nismo več pooblaščeni serviser za bencinsko orodje Makita in ga tudi nimamo v ponudbi.

Referenca: DUR189Z

Znamka: Makita

Makita DUR189Z nitkarica

Makita DUR189Z - 18V akumulatorska kosa na nitko. Najmanjša akumulatorska kosa na 2 nitki, lahka in okretna, toda zmogljiva.

Cena 171,31 €
Več
Zadnji izdelki v trgovini

Referenca: HR2470

Znamka: Makita

Makita HR2470

Makita HR2470 električno vrtalno kladivo. Lahko in enostvano zasnovano  kladivo, ki nudi mehak oprijem. Moč posameznega udarca znaša 2,4 J. Makita HR2470 ima 3 načine delovanja: dletenje, udarno vr tanje in vrtanje. Zmogljivost vrtanja (beton Ø) znaša 24mm.

Cena 113,93 €
Več
Pošljite povpraševanje

Referenca: DGA506Z

Znamka: Makita

Makita DGA506Z

DGA506Z - 18V akumulatorski kotni brusilnik je brezkrtačni brusilnik z zavoro in izredno zmogljivostjo. 

Cena 135,25 €
Več
Na zalogi

Referenca: DGA519Z

Znamka: Makita

Makita DGA519Z

Makita DGA519Z akumulatorski kotni brusilnik z X-LOCK mehanizmom uporabniku omogoča hitro menjavo brusilne plošče brez orodja. Brusilnik ima brezkrtačni motor, zavoro in stikalo za vklop/izklop.

Cena 163,11 €
Več
Pošljite povpraševanje

Follow us on Facebook